MIJN VERHAAL

Ik groeide op in Zuid-Afrika in een groot en warm gezin. Een vrije en kunstzinnige opvoeding zorgde ervoor dat ik onbevangen in het leven stond. Ik voelde altijd al een sterke drang om mensen te ontroeren. Als kind pakte ik dan ook graag het podium om mijn kunsten aan de familie te tonen. 

De liefde voor het podium groeide en dit bracht mij naar de Toneelschool in Amsterdam. Hier leerde ik alle facetten van het vak, waarna ik vertrok naar Parijs. Daar leerde ik de Franse taal en na een intensieve auditie werd ik toegelaten tot de theateracademie. Na 9 jaar verlangde ik terug naar mijn roots. Ik deed auditie voor de razend populaire serie ‘Rozengeur en Wodka Lime’ en kreeg de rol. Hierna zouden nog vele rollen volgen. 

Het leven vormt je tot wie je nu bent. Inmiddels ben ik moeder van twee kinderen en tijdens mijn jarenlange ontdekkingstocht ontdekte ik het volgende: kwetsbaarheid is je grootste kracht. Met mijn jarenlange kennis- en levenservaring help ik nu vrouwelijke ondernemers om krachtiger te worden in hun performance. 

Want in verbinding staan met jezelf, je boodschap en je publiek is de sleutel tot een ijzersterke performance. 

"ik kreeg les van grote franse sterren"

laat anderen voor mij spreken